JD November 2017
Yoga met Annet
Even voorstellen, Mijn naam is Annet Seiger. In 2013 heb ik de vierjarige Samsara Yoga Docentenopleiding afgerond. Daar heb ik in mijn dagelijks leven veel aan. Niet alleen omdat ik mijn vak heb gemaakt van het lesgeven in yoga. Ook doordat yoga me veel meer bewust heeft gemaakt van mijn lichaam en van mijn grenzen. Dat helpt mij bij het maken van keuzes.
Ik ben lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland (VYN) Deze vereniging staat open voor yogadocenten met een erkende opleiding. Die docenten werken volgens de beroepscode en houden hun expertise hoog door erkende bijscholingen te volgen. Elk jaar volg ik dan ook bijscholingen Een van de bijscholingen die ik heb gedaan is Dixhoorn, over adem en ontspanning. Een andere is yoga in Aplomb. Aplomb betekent letterlijk 'in het lood', dus in lijn met de zwaartekracht. In mijn yogalessen geef ik door wat ik zelf heb geleerd Iedereen is uniek en staat voor zijn of haar eigen uitdagingen. En yoga helpt daarbij altijd. Het helpt je te voelen welke keuzes spanning opleveren. En het helpt je om de ontspanning te zoeken en om in balans te blijven. En daarnaast om krachtig, soepel en lenig te blijven. Dat gun ik iedereen.
JD November 2017
Yoga met Annet
In 2013 heb ik de vierjarige Samsara Yoga Docentenopleiding afgerond. Daar heb ik in mijn dagelijks leven veel aan. Niet alleen omdat ik mijn vak heb gemaakt van het lesgeven in yoga. Ook doordat yoga me veel meer bewust heeft gemaakt van mijn lichaam en van mijn grenzen. Dat helpt mij bij het maken van keuzes. Ik ben lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland (VYN) Deze vereniging staat open voor yogadocenten met een erkende opleiding. Die docenten werken volgens de beroepscode en houden hun expertise hoog door erkende bijscholingen te volgen. Elk jaar volg ik dan ook bijscholingen Een van de bijscholingen die ik heb gedaan is Dixhoorn, over adem en ontspanning. Een andere is yoga in Aplomb. Aplomb betekent letterlijk 'in het lood', dus in lijn met de zwaartekracht. In mijn yogalessen geef ik door wat ik zelf heb geleerd Iedereen is uniek en staat voor zijn of haar eigen uitdagingen. En yoga helpt daarbij altijd. Het helpt je te voelen welke keuzes spanning opleveren. En het helpt je om de ontspanning te zoeken en om in balans te blijven. En daarnaast om krachtig, soepel en lenig te blijven. Dat gun ik iedereen.
Annet